Geweldige aanbieding voor Efteling gasten

Houd jij ook zo van de Efteling aanbieding? Zou jij er ook eens een hele dag lekker willen rondlopen, zonder bang te hoeven zijn het te laat te maken en vlug naar huis te moeten haasten zodra het avond wordt? Dan is het misschien een idee om voor de volgende keer naar een overnachting in een mooi hotel te kijken, om je uitje naar de Efteling op een bijzondere manier af te sluiten. Kaatsheuvel is een prachtig karakteristiek dorp dat ook buiten de muren van het fantastische en uiterst populaire pretpark een hoop leuke en mooie plekjes te ontdekken heeft.

 GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

 Op nog geen halve kilometer lopen vanaf de Efteling vind je GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is een prachtig hotel met kamers in verschillende stijlen, waar je zowel met je partner, vriendinnen of familie heerlijk kunt verblijven. Het hotel heeft daarbij ook een fantastisch chic restaurant, waardoor je bij je overnachting werkelijk waar aan niks hoeft te denken. En het allerfijnste: GuestHouse Hotel Kaatsheuvel biedt hele voordelige arrangementen voor wie van plan is om de Efteling te bezoeken!

 De Efteling arrangementen

 Voorop gesteld: kids tot en met drie jaar verblijven in GuestHouse Hotel Kaatsheuvel gratis! Voor de rest van de familie, vriendengroep of stel dat verblijft, bestaan er voordelige pakketten.