Op vakantie naar een vakantiepark in Frankrijk!

Vakantiepark Frankrijk

Dit jaar gaan we voor het eerst naar een vakantiepark in Frankrijk! We gaan met ons hele gezin lekker genieten van de Dordogne! Voor ons de eerste keer, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we een geweldige vakantie gaan krijgen. FranceComfort heeft alles voor ons geregeld, waardoor we een groot gevoel van vertrouwen in onze vakantie hebben.

Een vakantiepark in Frankrijk, voor iedereen leuk!

Vakantiepark FrankrijkWanneer je op vakantie gaat met je gezin, moet je een aantal belangrijke keuzes nemen. Ieder gezinslid moet het immers naar zijn of haar zin hebben. Wij vinden het ook erg belangrijk dat iedereen de vakantiebestemming leuk vind. Gelukkig waren de kinderen meteen enthousiast toen ik vertelde dat we naar de Dordogne zouden gaan. Erg fijn! Toen kwam de keuze voor een accommodatie. Mijn man stelde voor om te gaan kamperen, maar mijn kinderen vonden dit niet zo’n goed idee. Wat gaan we dan doen? Naar een vakantiepark in Frankrijk natuurlijk! De luxe en comfort van een vakantiehuisje trok ons over de streep. Nu nog even een aanbieder zien te vinden, die was snel gevonden! Na een korte zoektocht op het internet kwamen we uit bij FranceComfort. Een aanbieder van diverse vakantieparken, als je bij hun boekt weet je zeker dat je de luxe en comfort krijgt waar je naar verlangd.

Wij kijken uit naar onze vakantieVakantiepark Frankrijk

We vonden snel een geschikt vakantiepark in Frankrijk! De website is zeer gebruiksvriendelijk en biedt diverse zoekmogelijkheden. De foto’s geven een uitstekend beeld van de accommodaties en de omgeving van het park. Ons huisje is ingericht voor 4 personen, het bevat een moderne en ruime woonkamer met voldoende zitmogelijkheden. De keuken is van alle gemakken voorzien, waaronder een gasfornuis, afwasmachine en een koelkast. Alles is aanwezig om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. Bekijk de website van FranceComfort voor meer informatie. We kijken in ieder geval erg uit naar onze vakantie!